De stand na vijf maanden

De stand na vijf maanden

Vandaag zijn we exact vijf maanden bezig om dit mooie project van de grond te krijgen. Het doel was om zonder kosten, dus door schenkingen en donaties een opstelling in Bergen op Zoom te realiseren. Wat begon met NUL aan materialen groeide in deze vijf maanden, geheel in tegenstelling tot onze verwachting uit tot de beschikking over al de benodigde apparatuur en materialen.

Binnenkort gaan we beginnen met het bouwen van de interfaces om de zender en ontvanger aan de Raspberry Pi’s te koppelen. Ook zullen de antenne’s geplaatst gaan worden. De locaties zijn reeds voorzien van internet. Zodra alles af gebouwd is en de antenne’s zijn geplaatst zullen de eerste tests plaats gaan vinden. In deze periode kunt u reeds gebruik maken van de repeater. Echter, door eventuele configuratie aanpassingen en fine tuning kan het voor komen dat de repeater zo nu en dan even niet beschikbaar is.

Zodra alles draait zoals het hoort zullen wij u daar over informeren zodat u vanaf dat moment ongestoord gebruik kunt maken van de repeater welke onderdeel uit maakt van het geweldige nationale systeem.

Intussen zoeken we naar nog meer locaties om opstellingen in West Brabant te kunnen realiseren…

 

Volg en Like ons!

Geef een reactie