27mc Bergen op Zoom herleeft!

CB Repeater Bergen op Zoom zoekt enthousiastelingen

CB Repeater Bergen op Zoom
onderdeel van de nationale CB Repeater…

Was het geen mooie tijd? Je tokkelde wat af… Met grote groepen was je dagelijks actief.. Denk terug aan bijvoorbeeld kanaal 10 en 29….

Je wilde zover mogelijk komen, grote antenne’s, flinke kachels… Compressor microfoons, noem het maar op… Niets was te gek…

Wist je dat er tegenwoordig een systeem bestaat wat een bakkie landelijk bereik geeft?

Het systeem bestaat uit vele lokale steunpunten opgesteld door het hele land. Deze steunpunten zijn met elkaar gekoppeld. Zo praat je met het grootste gemak vanuit zuid Limburg met iemand in noord Friesland. Het netwerk is opgebouwd en wordt onderhouden door vele enthousiastelingen. Veel techniek is er niet voor nodig.

Zou het niet geweldig zijn om op deze manier 27mc in Bergen op Zoom en omgeving een nieuw leven in te blazen? Bij voldoende belangstelling is een lokaal steunpunt wat aan het landelijke netwerk gekoppeld wordt zo gemaakt. Echter, daar voor zijn wel een 2-tal opstel plaatsen nodig, een voor de zender en een voor de ontvanger. Deze en de materialen worden gebruikelijk door de enthousiastelingen beschikbaar gesteld.

Via de Facebook pagina https://www.facebook.com/cbrepeaterboz  en hun website htttps://cbrepeater.repeatersboz.nl proberen zij enthousiastelingen bij elkaar te krijgen om 27mc in Bergen op Zoom en omgeving een nieuw leven in te blazen door een lokaal steunpunt in de lucht te krijgen.

Heb je interesse om mee te denken en/of deel te nemen aan dit initiatief? Neem dan gerust contact op via de Faceboook pagina, mailen mag ook via het contact formulier op de website.

Volg en Like ons!

Geef een reactie